Зелева супа с бекон

02/05/2014
Недислав
отНедиславНовак
"Беконът само го миришем и го ползваме за овкусяване, честна дума "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо465
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Целината, морковът и пащърнакът се нарязват и се пускат във вряща подсолена вода. Поръсва се с накълцаният магданоз и всичко се вари 5 минути.

Добавя се нарязаното на ситно зеле и се вари до омекване. Брашното се размива в доматеното пюре и малко вода и се добавя към супата, заедно със ситно нарязания бекон.

Супата се вари още малко и когато се свали от котлона, се добавя маслото.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар