Китайска пилешка супа с шунка

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
27/07/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо337
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 200 г (сварено)
  • шунка - 100 г
  • бамбукови връхчета - 10 г
  • бяло вино - 50 мл
  • олио - 2 ч.л.
  • бульон - 600 мл
  • сол - ½ ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на ивички. Бульонът се слага да заври на умерен огън и се добавят солта и бамбуковите връхчета.

Получилата се при варенето пяна се отстранява.

Сипва се месото, нарязаната на ивички шунка, виното и олиото. По желание към супата се прибавя китайско фиде.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар