Испанска супа с бекон

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
286
27
241
08/07/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо522
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото и беконът се заливат със студена вода и се варят до омекване. Добавят се лукът, морковите и саламът, нарязани на ситно. Поръсва се със сол и се оставя на тих огън.

Когато месото е почти готово, се добавят фасулът и подправките. Шунката и сланината се нарязват на ситно, добавят се накълцан магданоз, яйцата и бульонът.

Сместа се размесва добре и се оформят крокети, които се овалват в галета и се запържват в сгорещената мазнина. Преди сервиране във всяка купа се слагат крокети и се заливат с горещата супа, а отгоре се гарнират с настърган кашкавал.

Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Силиконов капак за отцеждане - 3 в 1 - 29 см
17.00 лв.
13.09 лв.
Виж ››

С удобен размер и ергономична форма - този капак превръща отцеждането на сварените продукти в детска игра, може да се използва и като подложка за горещи съдове

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар