Унгарска кремсупа от черен дроб

28/06/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции7
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо243
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва и се задушава в загрятата мазнина. Добавя се червеният пипер и нарязаният на дребно дроб. Задушава се 15 минути и се поръсва с половината брашно.

Сместа се претрива или се пасира и се разрежда с бульона, в който е размито останалото брашно. Слага се на котлона, докато кипне и се поръсва със сол и черен пипер.

Супата се сервира, като във всяка купа се слагат по малко от предварително сварените и нарязани на ситно яйца.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар