Брюкселско зеле по провансалски

27/04/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 442
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се пресова и заедно с нарязания на ситно лук се запържва в зехтина.

Добавят се нарязаните домати заедно със сока, черният пипер, солта и босилекът и се разбърква. Оставя се да поври, като се разбърква от време на време.

Добавя се предварително свареното в подсолена вода и отцедено брюкселско зеле. Всичко ври 5 минути и се сервира веднага, поръсено с настърган кашкавал.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар