Шаран с орехи и карамел

06/06/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
"Микс от вкусове и аромати, който ще ви остави без думи "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо263
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се задушава в малко мазнина. Добавят се ореховите ядки и захарта. Щом започне да се карамелизира, се добавят настърганите домати.

Поръсва се с черен пипер, сол и накълцан магданоз. С тази смес се пълни изчистената и измита риба и се зашива, за да не изпада плънката.

Слага се в намазана с мазнина тава, гарнира се с половината лимон и се полива със сока от останалата половина, олиото и малко вода. Пече се до готовност в умерена фурна.
подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар