Телешко шкембе и език с гъби

МариоМариоНовак
03/12/2011
"Уникална вкусотия, която можем да хапваме всеки ден!"
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 309
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата33
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шкембето и езикът се сваряват в подсолена вода и се охлаждат, след което се режат на кубчета.

Скилидките чесън се накълцват на ситно.

В тиган се разтопява маслото и в него се запържват езикът и шкембето, овкусени с черния пипер, солта и вегетата. Налива се гъбеният бульон, оставя се да поври около 5–10 минути и се прибавят гъбите. Ястието ври, докато остане на мазнина.

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар