Бяла риба с люта майонеза

07/09/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо313
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се изчиства, измива се и се разрязва напречно на 2 части. Поставя се във вряща подсолена вода да ври около 20 минути.

Изважда се и се оставя да изстине. Обезкостява се и кожата се отстранява.

Накъсва се на парчета, които се посоляват и се нареждат в чиния за сервиране.

Отгоре се изсипва майонезата, смесена с нарязаните на ситно люти чушки, и се разнася и заглажда, така че да покрие плътно рибата.

Поръсва се с черния пипер и се украсява със стръкчета копър. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар