Супа от копър и скариди

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
277
27
221
25/04/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо313
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделят се листата на копъра и се нарязват на ситно. Виното се кипва с водата и се добавя лукът, разрязан на четвъртинки, и копърът.

Похлупва се и се оставя да къкри половин час. Супата се пасира, добавя се жълтъкът и лимоновият сок и се връща на котлона.

Добавят се скаридите и сметаната и супата се поръсва със сол и черен пипер. Сервира се обилно поръсена с накълцани листа от копър.

Тенджера под налягане 7л
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тенджера под налягане 7л
39.99 лв.
Виж ››

Във всяка кухня трябва да има една тенджера под налягане, защото с нея готвенето е по-бързо, по-лесно и по-здравословно. Редица предимства, с които всеки иска да разполага, събрани в един кухненски съд - тенджера под налягане.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар