Китайска супа от пъпеш

12/08/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо305
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пъпешът се обелва, почиства се от семките, нарязва се на парченца и се пуска във врящия бульон.

Добавя се месото от раци и се оставя да ври 15-20 минути. Добавя се настърганият на ренде лук, солта и олиото и се оставя за още 10 минути.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар