Руска зеленчукова супа

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
229
27
220
04/05/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 161
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Костите се измиват и се сваряват до получаване на силен бульон. Той се прецежда и в него се сипват целината и морковите, нарязани на ивички, картофите – нарязани на кубчета, и нарязаният на дребно киселец и зелен фасул.

Когато зеленчуците омекнат, се добавя грахът, овесените ядки, солта, черният пипер, маслото и се оставя да поври още малко. Готовата супа се сервира поръсена с накълцан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар