Китайска рибена супа

30/07/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо638
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибното филе се смила и се размесва с каймата, белтъците и нарязаната на ситно шунка.

От сместа се оформят топчета колкото орех и се пускат във врящия бульон, смесен с водата.

Добавя се нарязаният спанак, нарязаният на ситно лук и солта.

Супата се вари до готовност на топчетата и в края се добавят олиото и виното. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар