Китайска рибена супа

30/07/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо681
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибното филе се смила и се размесва с каймата, белтъците и нарязаната на ситно шунка.

От сместа се оформят топчета колкото орех и се пускат във врящия бульон, смесен с водата.

Добавя се нарязаният спанак, нарязаният на ситно лук и солта.

Супата се вари до готовност на топчетата и в края се добавят олиото и виното.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар