Задушено рибно филе с яйчен сос

23/04/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо338
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера се сгорещява олиото и се добавят нарязаните на дребно лук, чесън, моркови и целина. Задушават се до омекване и се добавя брашното, като леко се запържва.

Разрежда се с топла вода и се оставя да поври. Добавя се рибното филе и се захлупва. Ястието се задушава 20 минути и се застройва с разбитите в киселото мляко жълтъци.

Подправя се със сол, черен пипер и лимонов сок. Сервира се обилно поръсено с накълцан магданоз.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар