Скумрия на скара с пикантен орехов сос

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
225
27
220
12/08/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 054
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибното филе се измива, поръсва се със сол и черен пипер и се топва в олиото.

Запича се на скара и се нарежда в плоска чиния. Приготвя се сос от счуканите орехови ядки, попарени с 100 мл гореща вода, начукан чесън, разтопено масло, накълцан магданоз и чили сос.

С него се залива рибата и се сервира, като се украсява с резени лимон.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар