Италианска супа със зеле и боб

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
89
140
17/04/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо387
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте боба с кана вода, така, че да го покрие и го оставете да престои така.

Изсипете доматите в дълбок тиган, налейте вътре кана студена вода и ги сложете да се варят. Посолете и поръсете с черен пипер. След това намалете температурата и ги оставете да къкрят.

На грубо ренде настържете зелето и го сложете при доматите. Покрийте леко тигана и оставете сместа да къкри около, като разбърквате от време на време, докато зелето омекне.

Отцедете боба и го прибавете в тигана да се загрее за няколко минути.

Опитайте супата на вкус и след това я разпределете на 4 порции. Поръсете всяка чиния с малко зехтин и сервирайте, докато е топла.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар