Сос Песто Дженовезе

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
66
69
17/04/2014
"Апетитно песто, с което може да направите чудеса в кухнята "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции1 бурканче
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 070
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кедровите ядки се запържват в сух тиган около 3 мин. Счукват се в хаванче заедно с чесъна и морската сол.

Босилекът се прибавя постепенно, като се продължава да се чука, до получаването на гладка смес.

Смесват се отделно зехтинът с двата вида сирене и се смесват заедно с босилковата смес. Разбърква се добре.

Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
6.28 лв.
Виж ››

Голяма и много удобна за готвене купа миксер. Разбийте сместа ръчно или с помощта на пасатор - и по двата начин няма да има пръски наоколо. Купата миксер има двоен капак и силиконови крачета за стабилност при разбъркване.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар