Сос Песто Дженовезе

Maria  TonchevaMaria TonchevaНовак28314
17/04/2014
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции1 бурканче
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо887
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кедровите ядки се запържват в сух тиган около 3 мин. Счукват се в хаванче заедно с чесъна и морската сол.

Босилекът се прибавя постепенно, като се продължава да се чука, до получаването на гладка смес.

Смесват се отделно зехтинът с двата вида сирене и се смесват заедно с босилковата смес. Разбърква се добре.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар