Паста със спанак, рукола и прошуто

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
14
24/04/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо888
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чушката се запържват, до пълно омекване. Добавя се руколата и спанака. Прибавя се прошутото и се готви за още няколко минути.

Пастата се вари според указанията на опаковката, отцежда се поръсва се със зехтин и се залива с готовия вече сос.

Осолява се и се поръсва с черен пипер, босилек и пармезан. Разбърква се внимателно.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар