Гъбена дроб сарма в палачинка

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
26/04/2009
"Предлагаме Ви това страхотно кулинарно изкушение Гъбена дроб сарма в палачинка! Обещаваме Ви, че ще се влюбите!"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 626
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се нарязват на ситно и се сваряват в подсолена вода, след което се отцеждат.

Лукът се нарязва ситно и се задушава до златисто оцветяване в мазнината. Прибавят се червеният пипер, гъбите и оризът. Залива се с една чаена чаша отвара от гъбите и се оставят на тих огън, докато се изпари водата. След това сместа се отстранява от огъня и се разбърква с черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Приготвят се палачинки и във всяка от тях се слага от сместа с гъбите. Увиват се като сарми и се нареждат в намазана с масло тавичка.

Пекат се до полуготовност. Заливат се с разбитите в киселото мляко яйца и отново се запичат.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар