Бисквитена торта с Маскарпоне и шоколад

marcheva14marcheva14Početnik59021
31/03/2014
"Не може да наречете обикновена Бисквитена торта, която има маскарпоне и шоколад "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции10 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20 885
  • Преглеждания за месеца178
  • Преглеждания за седмицата114
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Шоколадът се разтопява на водна баня. Бисквитите се смилат в блендер и се разпределят в две купи - едната с белите бисквити, а другата с тъмните.

Разбива се Маскарпонето и сметана със захарта и ванилията.

В тортена форма се поставят белите бисквити и се напояват с прясно мляко.

Отгоре се полага 1/3 от крема с Маскарпоне, после се полагат тъмните бисквити и се заливат с 3 с.л. шоколад.

Продължава се до изчерпване на количествата. Охлажда се за няколко часа в хладилник.

Рейтинг

5 4
4 4
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар