Орехов сос за риба

23/03/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо775
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Жълтъците на яйцата се изваждат и се разбиват със зехтина. Орехите се смилат или се смачкват в хаванче, добавя се горчицата и 1 с. л. преварена вода.

Смесват се жълтъците и орехите, добавят се солта, захарта, оцетът и галетата.

Сосът е подходящ за заливане на варена или печена риба. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар