Фарфале с чери домати и нахут

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
56
69
17/03/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 058
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се запържват в зехтина, отцеждат се върху кухненска хартия и в същата мазнина се запържват чери доматите.

Яйцата се разбиват със сметаната, прясното мляко, ригана, солта и черния пипер. Пастата се вари според указанията на опаковката и се отцежда.

Реди се в намаслена тава заедно с тиквичките, чери доматчетата, нахута, моцарелата до изчерпване на количеството. Залива се с яйчената смес и се поръсва с пармезана.

Пече се в умерена и предварително загрята фурна, докато ястието си промени цвета си в златистокафяв.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар