Спагети Карбонара със свински гърди

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
56
69
17/03/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 355
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се реже на ивици и се запържва в зехтина. Добавя се лукът, виното и малко вода.

Яйцата, жълтъците и пармезанът се смесват. Осолява се и се прибавя черният пипер.

Спагетите се варят според указанията на опаковката. Към тях се прибавя яйчената смес, а след това лучената смес, заедно с месото.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар