Бяла риба с хрян

Марина НордМарина НордНовак1219
17/03/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо544
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кипва се водата, слагат се продуктите за бульона и всичко ври на слаб огън за половин час. Така бульонът се получава силен.

Рибата се почиства, измива се и се посолява. Слага се в готовия бульон да поври на слаб огън 20 минути при захлупена тенджера.

Изважда се и се слага в широка плитка чиния. Маслото се разтопява и с него се залива рибата.

Отгоре се настъргва хрянът. Рибата се сервира студена, полята със сметана.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар