Сандвичи с риба тон и херингово масло

Марина НордМарина НордНовак1219
04/04/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо251
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Франзелата се нарязва и филийките се изпържват в олиото. Намазват се с готовото херингово масло. Рибата се отцежда, пасира се и се смесва с майонезата. Приготвената смес се слага на филийките на малки топчици като хълмче.

За да се приготви херинговото масло, рибата се чисти от костите и кожата и се пасира. Смесва се с нарязания на ситно лук, горчицата и омекналото масло.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар