Супа с пушена треска, боб и праз

18/06/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции4-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо150
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и празът се запържват в зехтина. Прибавя се бульонът и се оставя да заври около 5 мин.

Прибавя се бобът. Рибата се почиства и се реже на малки кубчета. Прибавя се в супата.

Супата се овкусява със солта и черния пипер. Поръсва се с нарязаният на ситно магданоз.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар