Хайвер от херинга

08/03/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 114
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хайверът се измива внимателно и се почиства от ципата.

Добавят се настърганите на ренде лук и кората на лимона, горчицата, маслото, черният пипер, солта и оцетът.

Сместа се разбърква добре до получаване на хомогенна смес и се сервира.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар