Хайвер от херинга

Марина НордМарина НордНовак1219
08/03/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 143
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хайверът се измива внимателно и се почиства от ципата.

Добавят се настърганите на ренде лук и кората на лимона, горчицата, маслото, черният пипер, солта и оцетът.

Сместа се разбърква добре до получаване на хомогенна смес и се сервира.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар