Бисквитена торта с течен шоколад

18/06/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 152
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начупете бисквитите и целувките. Разбийте маслото. При него добавете яйцата, прясното мляко и какаото. Разбъркайте и сложете сместа на котлона. Не позволявайте на сместа да заври. За целта бъркайте непрекъснато.

Отстранете от огъня и изчакайте сместа да се охлади.

Нарежете смокините на дребно и ги прибавете заедно с натрошените бисквити, целувките и ореховите ядки. Разбъркайте.

Преместете сместа във форма за торта. Оставете така приготвената торта да се стегне в хладилника и я залейте отгоре с течен шоколад.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар