Чийзкейк с лимоново масло

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
102
5
37
24/03/2014
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 248
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От счуканите бисквити и разтопеното масло се приготвя смес, която се разстила по дъното и стените на форма. Поставя се в хладилника. Разбитото сирене се смесва със захарта, ванилията и яйцата.

Сместа се разбива старателно, докато се получи пухкав крем и се разпределя върху блата. Пече се около 60 минути на 160 градуса. Кравето масло се разбива заедно със захарта до пухкавост.

Добавят се лимоновият сок и настърганата лимонова кора. В друг съд се разбива течната сметана и се прибавя към първата смес. Кейкът се покрива със заливката и се връща обратно в хладилника за няколко часа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар