Орехови бишкотени пастички

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
07/09/2014
"В стомаха винаги ще се намери място за още от тези разкошни орехови бишкотени пастички "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 165
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • бишкоти - 200 г
  • ром - 1 с.л.
  • пудра захар - 1 ч.ч.
  • орехи - 2 ч.ч.
  • сладко - 1 бурканче от боровинки или вишни
  • яйца - 2 бр. (само белтъците)
  • шоколад
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете бишкотите на три парчета и ги залейте с рома. Слепете парчетата две по две, като по средата слагате сладко от вишни.

Разбийте белтъците със захарта на пухкав сняг. Прибавете ореховите ядки и ги разбъркайте леко.

От сместа оформете малки питки и ги поставте в средата на слепените бишкоти. Навийте ги като топки.

Оваляйте топките в настъргания шоколад и ги сложете в хладилника, докато стане време за поднасяне.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар