Пържоли със салса от чушки и бадеми

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
92
140
06/03/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо272
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • пържоли - 8 бр. х 250 г говежди с кост
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • За салсата
  • червени чушки - 400 г печени
  • бадеми - 80 г
  • червен лук - 1 бр.
  • маслини - 120 г зелени
  • магданоз - 1 ч.ч.
  • риган - 1/2 ч.ч. пресен
  • люти чушки - 2 бр. червени
  • зехтин - 1 с.л. Екстра Върджин
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • чесън - 2 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете месото с червения пипер и изпечете на грил или барбекю, докато стане кафяво от двете страни. Когато го махнете от огъня, го оставете покрито.

През това време пригответе салсата, като за целта смесите всички продукти.

Поднесете пържолите със салсата.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар