Агнешко на грил със сос паприкаш

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
92
140
19/04/2014
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо206
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 800 г
  • зехтин - 1 с.л.
  • лук - 1 бр.
  • чесън - 1 скилидка
  • червен пипер - 2 ч.л. сладък
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 щипка лют
  • домати - 400 г от консерва
  • вода - ½ ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете агнешкото на грил или барбекю, след което го покрийте и го оставете за 5 минути и го нарежете.

През това време загрявате зехтина и добавяте лука. Разбърквайте, докато омекне, и добавете чесъна и подправките.

Накрая прибавете доматите и водата и оставете да заври. Намалете котлона и оставете сместа да покъкри, непокрита, за около 5 минути, докато сосът леко се сгъсти.

Сервирайте агнешкото със соса.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар