Риба зарган с маслини и аншоа

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
06/03/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо928
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително загрявате фурната на 220 градуса.

Подредете доматите в намаслена тавичка и ги запечете за около 10 минути, докато омекнат.

През това време смесвате маслините, магданоза, филетата аншоа,

чесъна и 1 с.л. от зехтина, подправете на вкус. Напълнете рибите с тази смес и ги запечатайте с готварска връв.

Смесвате лука и оцета и оставяте да престои за 10 минути, след което прибавяте босилека.

Пълнените риби трябва да оваляте в брашно, след което да загреете останалия зехтин в тиган и да запържите рибите, докато от двете страни стана кафяви.

Поднесете рибата със салатата от домати и босилек.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар