Боб бакла с мащерка

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
119
140
19/07/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 195
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът поставете да ври в тенджера с вряща вода. След като е готов го прецедете и оставете да изстине. След това го почистете от люспите.

Загрейте масло в голям тиган и запържете лука с бекона, разбърквайте, докато беконът стане кафяв.

Добавете боба и мащерката и разбъркайте. Добавете лимоновия сок и подправете на вкус.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар