Кюфтенца със гаспачо салса

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
118
140
07/03/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции40
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо448
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо пригответе гаспачо салсата – смесете всички продукти в малка купа.

Загрявате зехтина в тиган и запържвате лука и чесъна, докато лукът омекне. Охладете за около 5 минути. След това ги смесете с телешкото, ригана, сиренето, галетата и яйцето и подправете.

Направете кюфтенца от сместа.

Загрявате олиото в голям тиган и пържите кюфтенцата, след което ги вадите и ги поставяте върху хартия.

Сервирайте ги горещи с гаспачо салса.

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
никнай
никнай
17.02.2016 22:39
Колко е лесно човек да станеш смеше като не чета каво е написал.
1 - за да е гаспачо трябва и кориандър и балсамов обет да лма ниначе не е фаспачо.
2- "гаспачо салса" навярно е много интересен и темпераментен тац.
3- ако случайно си мислила за салца так си във грешка защото гаспачото е супа.
4- откаъде го изкара това телешко и как да го смеся с подправките и оформя на кюфтенца?
5- каво стана с каймата, къде изчезна?
6- САЛСА няма в кулинарството но САЛЦА положително има.

Никога не е късно човек да стане за резил....
0
0