Шницели от артишок и аспержи с маслинова паста

08/03/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции15
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо485
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо пригответе маслиновата паста, като смесите всички продукти в купа.

Смесете аспержите, артишока, яйцата, листата от мента, пармезана, брашното и подправете. Загрейте олио в голям тиган.

Разпределете сместа на топчета с помощта на супена лъжица и ги запържете, докато станат кафяви.

Изваждайте ги върху хартия, за да се подсушат. Сервирайте горещи с маслинова паста. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар