ezine.bg»Рецепти»Предястия»Пълнени Гъби»Гъби Портобело с моцарела и гауда

Гъби Портобело с моцарела и гауда

Албена АсеноваАлбена Асенова
Новак
1725952k184
Гъби Портобело с моцарела и гауда
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
06/10/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3
"Невероятно предястие - пълнени ароматни гъбки, които се приготвят за половин час Опитайте!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите и махнете пънчетата им. Наситнете пънчетата и ги смесете с нарязаните гауда и бекон. Поръсете с черен пипер.

Сложете по малко масло на дъното на всяка гъба, посолете и ги напълнете с горната смес.

Отгоре сложете нарязани черита и завършете с резени моцарела.

Загрейте фурната на 180 градуса. Изпечете пълнените гъби до готовност - около половин час.

Поръсете гъбките с перата от зелен лук и сервирайте още топли.

Гъбите Портобело с моцарела и гауда са много вкусни.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: