Шоколадови орехчета

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
321164249
Шоколадови орехчета
13/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
30 бр.

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете шоколада и го разтопете на водна баня. Оставете го на топло, за да не се втвърди.

Първо в него потопете ореховите ядки от плоската страна. След като шоколадът стегне, потопете цялата ядка.

Наредете ги в намаслена тава, за да не залепнат и ги оставете на студено. Когато шоколадът се стегне достатъчно, сложете бонбоните в хартиени поставки.

Оставете ги в хладилника, докато стане време за поднасяне.

Рейтинг

4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка: