Шоколадови орехчета

13/05/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо20 мин.
  • Порции30 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо628
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете шоколада и го разтопете на водна баня. Оставете го на топло, за да не се втвърди.

Първо в него потопете ореховите ядки от плоската страна. След като шоколадът стегне, потопете цялата ядка.

Наредете ги в намаслена тава, за да не залепнат и ги оставете на студено. Когато шоколадът се стегне достатъчно, сложете бонбоните в хартиени поставки.

Оставете ги в хладилника, докато стане време за поднасяне. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар