Австрийска салата

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
66
69
22/03/2014
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 228
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се поръсва със сол и се оставя да престои около 30 мин. Изплаква се и се отмива добре и към него се прибавя киселото зеле, ябълките, лимоновия сок, чушките и морковите.

Сос за салатата: Зехтинът, сметаната, оцетът се смесват и се разклащат в буркан с винтов капак. Добавя се солта и пиперът. Добре се разбърква. С получения сос се залива салатата. Преди сервиране оставя 30 мин.

Стилна пластмасова купа 2.5 литра
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Стилна пластмасова купа 2.5 литра
2.65 лв.
Виж ››

Универсална пластмасова купа със среден обем в приятен цвят, която лесно и бързо се почиства след употреба в съдомиялна.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар