Австрийска салата

Maria  TonchevaMaria TonchevaНовак28314
22/03/2014
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 010
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се поръсва със сол и се оставя да престои около 30 мин. Изплаква се и се отмива добре и към него се прибавя киселото зеле, ябълките, лимоновия сок, чушките и морковите.

Сос за салатата: Зехтинът, сметаната, оцетът се смесват и се разклащат в буркан с винтов капак. Добавя се солта и пиперът. Добре се разбърква. С получения сос се залива салатата. Преди сервиране оставя 30 мин.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар