Китайска пилешка супа с вино

04/03/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне40 мин.
  • Готвене35 мин.
  • Общо75 мин.
  • Порции4
  • Преглеждания общо431
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва и се залива със соевия сос и виното. Поръсва се с черен пипер, нарязан зелен лук и се оставя да се маринова за половин час.

Гъбите се нарязват на ивички. Фидето се залива с гореща вода и се похлупва за 5 минути.

Бульонът се кипва и в него се слагат месото, гъбите и отцеденото фиде. Супата се вари 10 минути и се сервира.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар