Банички с пушен бекон

ЛазаринаЛазаринаНовак
11/07/2009
"Баничките със сирене са за аматьори, трябва да опитате банички с пушен бекон и пармезан, за да знаете за каква вкусотия говорим "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 093
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът и лукът се режат на дребно, даже могат да се пуснат в блендер, към тях се добавят сметаната, 4 яйца, настъргания пармезан или каквото друго сиренце има, горчицата и пипера и сместа се разбърква добре.

Намазвате тавата със зехтина и в нея редите навитите на рулца банички, в всяко от които сте сипала по 3 лъжици плънка.

Накрая намазвате с едно разбито яйце и пъхате тавичката в силно нагорещената фурна.

Баничките са готови след като придобият червеникаво - кафяв цвят.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар