Ябълкова торта без печене

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
113
140
23/05/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 487
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ябълките се обелват и нарязват на малки кубчета. Слагат се на огъня със захарта и 2 ч.ч. вода и се варят 20 минути. Махат се от огъня и се добавя сметаната, разбърква се добре. Добавят се стафидите, канелата и орехите.

Във форма за торта или тавичка се реди ред бисквити, заливат се с половината от ябълковия крем (още докато е топъл), ред бисквити и другата половина ябълкова смес.

Тортата се поръсва с бадеми и се украсява по желание.

Оставя се за няколко часа в хладилника, да стегне.

Шприц за перфектните сладки, торти и украси - 18 приставки
Приготвяй си тази рецепта с:
Шприц за перфектните сладки, торти и украси - 18 приставки
11.07 лв.
Виж ››

Дайте воля на въображението си и пригответе весели, закачливи и майсторски гарнирани сладки с този лесен за използване с една ръка щприц и многобройните му приставки

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар