Месо печено по градинарски

14/07/2009
Ирен
отИренНовак
"От градината ще наберете най-свежите зеленчуци, а телешкото ще приготвите лесно - и така обядът е готов "
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене65 мин.
  • Общо95 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 072
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме, посоляваме и поръсваме месото с черен пипер и го оставяме малко да престои, след което го изпържваме в силно загрятото олио, прибавяме 40 гр. масло и пържим до омекване.

Сваряваме почистения фасул в подсолена вода до омекване, нарязваме гъбите на парченца и ги изпържваме в масло. Попарваме доматите с вряла вода, обелваме и ги нарязваме на половинки, посоляваме поръсваме с черен пипер, прибавяме парченца масло и печем с месото на грил или в силна фурна.

Нарязваме изпеченото месо на порции и около него подреждаме зеленчука и гъбите.

подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар