Октопод с домати и печени чушки

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
11/03/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо513
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете октопода в зеленчуковия бульон.

Нарежете на дребно лука и чесъна и ги запържете. Прибавете нарязаните на филийки домати и дафиновия лист. Овкусете със сол и черен пипер.

Нарежете октопода и го сложете в сместа. Налейте виното. Варете 20 минути.

Поднесете ястието, поръсено с едро нарязаните печени чушки и магданоза.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар