Филе от писия с печени чушки

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
118
140
18/08/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо255
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на парчета рибното филе и го посолете.

Нарежете на дребно морковите и лука и ги сложете в тенджера. Прибавете дафиновия лист и зърната черен пипер. Сипете вътре виното и бульона, захлупете и варете на тих огън около 30 минути.

Поставете задушената риба в чия и я поръсете с изпечени и нарязани на едро чушки.

Сервирайте със задушени и залети с масло картофи. Полейте със соса от задушаването, като го загреете и сгъстите с жълтъците при непрекъснато бъркане.

Аранжирайте със ситно нарязан магданоз.

Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
5.49 лв.
Виж ››

За онези, които държат на здравословното хранене - универсална метална кошница за готвене на скара.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар