Филе от писия с печени чушки

18/08/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак315
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо246
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на парчета рибното филе и го посолете.

Нарежете на дребно морковите и лука и ги сложете в тенджера. Прибавете дафиновия лист и зърната черен пипер. Сипете вътре виното и бульона, захлупете и варете на тих огън около 30 минути.

Поставете задушената риба в чия и я поръсете с изпечени и нарязани на едро чушки.

Сервирайте със задушени и залети с масло картофи. Полейте със соса от задушаването, като го загреете и сгъстите с жълтъците при непрекъснато бъркане.

Аранжирайте със ситно нарязан магданоз.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар