Минестроне а ла легхорн

23/02/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
  • Приготвяне35 мин.
  • Готвене3 мин.
  • Общо38 мин.
  • Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо428
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се накисва за 12 часа, след което се вари около час или докато омекне. Двата вида зеле се варят в подсолена вода около 25 мин.

Изцежда се, реже се на тънко и се оставя встрани. Чесънът, магданозът и босилекът се запържват. Добавя се лукът, морковите, целината, тиквичките, картофите, бобът заедно с водата, в която е врял.

Прибавя се зеленчуковият бульон. Осолява се със солта и пипера. Оставя се на тих огън около 2 часа и половина. Прибавя се оризът за 20 мин. Най-накрая се поръсва с пармезана. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар