Зеленчукова супа с нишесте

13/07/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо80 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо502
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва, а чесънът се начуква. Запържват се в зехтина. Добавят се нарязаните моркови и целина.

Когато се задушат, се сипва и отцедената царевица. Поръсва се с подправките и се залива с бульона.

Картофите се обелват, нарязват се на кубчета и се слагат в супата. Когато омекнат, се добавя нишестето, разтворено в сметаната и няколко лъжици вода.

Разбърква се добре и се оставя на огъня за още няколко минути. Супата се сервира поръсена с магданоз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар