Зеленчукова супа с нишесте

13/07/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо610
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва, а чесънът се начуква. Запържват се в зехтина. Добавят се нарязаните моркови и целина.

Когато се задушат, се сипва и отцедената царевица. Поръсва се с подправките и се залива с бульона.

Картофите се обелват, нарязват се на кубчета и се слагат в супата. Когато омекнат, се добавя нишестето, разтворено в сметаната и няколко лъжици вода.

Разбърква се добре и се оставя на огъня за още няколко минути. Супата се сервира поръсена с магданоз.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар