Пълнени ръжени питки

Марина НордМарина Норд
Новак
1k31527313
Пълнени ръжени питки
02/07/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции2

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Беконът, яйцата, езикът и краставичките се нарязват на ситно. Добавят се сиренето и разбитото на пяна масло.

Питките се срязват в горната част, така че да се получат капачета. Вътрешността се издълбава и се слага плънката.

Питките се похлупват с капачетата и се увиват във фолио за свежо съхранение. Оставят се в хладилник за 2 часа и се сервират нарязани на тънки филийки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: