Хайвер от патладжани и сирене

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
102
5
37
24/02/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 156
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • сирене - 1/2 ч.ч. натрошено
  • патладжани - 3 бр.
  • олио - 4 с.л.
  • чесън - 4 скилидки
  • оцет - 2 с.л.
  • домати - 1 бр.
  • яйца - 1 бр.сварено
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните се опичат и се пасират.

Постепенно се прибавят олиото, счуканият чесън, сиренето и оцетът.

Всичко се разбива много добре. Сместа се разпределя в чиния и се заглажда.

Доматът и яйцето се нарязват на колелца и с тях се украсява пюрето.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар